Kéznyújtás a Rászorultakért
gif01
Közhasznú Alapítvány
 

A Kéznyújtás a Rászorultakért Közhasznú Alapítvány azzal a céllal alakult 2004 tavaszán, hogy segítsen a rászorulók, nehéz sorsú emberek helyzetén.
A ma már 6 éve működő Alapítványunk segítségére van a legnagyobb alapítványoknak, például a Jövőt a Hajléktalanokért Alapítványnak, a Magyar Vöröskeresztnek, Máltai Szeretetszolgálatnak és sok gyermekotthonnak. Ruhával, élelmiszerrel, kétkezi munkával segítjük ezen szervezetek működését. Sok adományt gyűjtünk be olyan helyekről, ahol a raktáron megmaradt vagy feleslegessé vált dolgokat az alapítványok használni tudják. Szállítással és szervezéssel tudjuk így a nagyobb alapítványok munkáját segíteni. Sok adományozó felkutatásával, és különböző cégeknek körlevelek kiküldésével gyűjtjük az adományokat a rászorulóknak. Számtalan budapesti és vidéki hajléktalan szállón vállalja az alapítvány az ágyneműmosást, karbantartási munkálatokat, valamint az élelmiszer adomány szétosztását.
2010-re Alapítványunk eljutott odáig, hogy saját maga egy önálló hajléktalan szállót hozzon létre Székesfehérváron, hogy az ország e térségében is tudjunk segíteni a rászorulóknak.
Alkalmanként ingyenes ételosztásokat szervezünk, ahova nem csak a hajléktalanokat, hanem a térségbeli rászorulókat is szívesen látjuk.

Az alapítványunk által üzemeltetett intézmények:

1. 8000 Székesfehérvár, Köfém ltp. 14/a
Tel.: 06-22/500-117
- Ráchegy Átmeneti Szálló
- Ráchegy Nappali Melegedő
- Ráchegy Éjszakai Menedékhely
- Népkonyha
- Hajléktalanok Idősek Otthona

 

2. 1239 Budapest, Grassalkovich u. 294.
Tel.: 06-30/480-50-66, 06-1/289-09-32
- Hajléktalanos Átmeneti Szállása
- Nappali Melegedő
- Népkonyha

 
 

 
   
Főoldal
Alapítványunkról
Átmeneti Szálló
Adományok, 1%
Képek
  Elérhetőségek
Nappali Melegedőink
Népkonyhák
Híreink
  Jelentés